SELECT *, aboutpages.id AS ids FROM aboutpages LEFT OUTER JOIN aboutpagescontent ON aboutpagescontent.aboutpagesID = aboutpages.id LEFT OUTER JOIN pageID ON pageID.contentID = aboutpages.id LEFT OUTER JOIN pageIDcontent ON pageIDcontent.pageIDID = pageID.id WHERE pageID.contentTable = 'aboutpages' AND pageID.id = '52855550' ORDER BY aboutpages.sortnr

Kort om barnehagen

Image
Image
  • Læringsverkstedet Tåsenløkka har vært åpen siden 12.januar 2015. Januar 2017 vil barnehagens barn være organisert i 12 avdelinger. Videre utvidelse av barnehagen vil skje vinter/vår 2017. Tåsenløkka barnehage drives i samarbeid med Oslo kommune og Bydel Nordre Aker. Bygget barnehagen ligger i er eid av kommunen, og barnehageplassene er kommunale. Bydel Nordre Aker har derfor ansvar for alt som omhandler opptak, oppsigelser, oppholdsbetaling o.l. Læringsverkstedet står ansvarlig for den daglige driften av barnehagen, for personalet, pedagogikken og de rutinene barn og foreldre møter i hverdagen.
  • Barnehagen ligger i et stort og lyst 3.etasjes bygg nederst på Tåsen i Oslo, rett over veien for Voldsløkka. Vi har foreløpig et eget verksted for matte og kreativitet. Språkverksted vil bli etabelert på nyåret 2017. Barnehagen har også et motorikkrom i kjelleren, og egen bålplass på uteområdet som er godkjent for helårsbruk. I tillegg har barnehagen egen Lavvo, som tas med ut på tur. I Lavvoen kan barna både spise, leke og sove. Barnehagen har også parkeringsplass som kan benyttes ved henting og levering i barnehagen.
  • Våre avdelinger er nå fordelt på 4 fløyer med navnene Farge-Paletta, Telle-Tariq, Rime-Rolf og Beveg-Else, etter fagområdenes Læringsvenner. Avdelingene har fått navn etter samme tema, som da er farger på Farge-Paletta, geometriske former på Telle Tariq, Rime Rolf har de fått navn etter figurene fra bøkene om Karsten og Petra og Beveg-Else har fått navn etter bevegelessanger.