SELECT *, goalpage.id AS ids FROM goalpage LEFT OUTER JOIN goalpagecontent ON goalpagecontent.goalpageID = goalpage.id LEFT OUTER JOIN pageID ON pageID.contentID = goalpage.id LEFT OUTER JOIN pageIDcontent ON pageIDcontent.pageIDID = pageID.id WHERE pageID.contentTable = 'goalpage' AND pageID.id = '46843351' ORDER BY goalpage.sortnr

Danning gjennom omsorg, lek og læring

• Barnehagen skal i samarbeid og forståelse med hjemmet ivareta barnas behov for omsorg og lek, og fremme læring og danning som grunnlag for allsidig utvikling.
  • Barnehagen skal bygge på grunnleggende verdier i kristen og humanistisk arv og tradisjon, slik som respekt for menneskeverdet og naturen, på åndsfrihet, nestekjærlighet, tilgivelse, likeverd og solidaritet, verdier som kommer til uttrykk i ulike religioner og livssyn som er forankret i menneskerettighetene.

• Vi vil være gode rollemodeller for barna
  • Vi ser barn som kompetente og vi fremhever de gode egenskapene hos barna.
  • Vi er i gjensidig samspill med barna.
  • Som familiebarnehage jobber vi med og gjøre overgangen fra barnas hjem og til barnehagen så trygg som mulig.